divendres, 8 de novembre del 2013

PRESENTACIÓ A LA GPE MANIGUA, DEL LLIBRE :
"UNA VIDA DE ESPANYOLISMO EN MONTMELÓ"









(Seu social de la GPE Manigua, Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc la segona presentació del llibre “Una vida de espanyolismo en Montmeló” de Daniel Pérez Massó. Després de la que tingué lloc a Montmeló el passat mes, avui divendres a la seu social de la GPE Manigua s’ha dut a terme un acte de presentació justament com a desig d’agafar el testimoni precisament d’una penya que també hi té un llibre de l’editorial 23 Perico sobre la seva història, com és el que va publicar el Vicepresident de la GPE Manigua, Jordi Llopis.

A l’acte d’avui ha assistit l’Adjunta a la Presidència del RCD Espanyol, la vicepresidenta Anna Maria Fusté. Com a ponents han estat presents, la secretaria de la Fundació Privada del RCD Espanyol Lorena Ferrara, el periodista del diario AS, Iván Molero, els autors també de llibres de l’editorial 23 Perico Carlos Belmar i Nacho Julià, el seu director Sergio Fidalgo, i el polític perico Alberto Fernández Díaz. També per part del RCD Espanyol ens ha acompanyat primer el  Director de Comunicació i Imatge, Xavier Salvatella i posteriorment el responsable de la part administrativa del futbol base, Ángel Morales. Per part de la FCPE al marge del propi Daniel Bosch (secretari), ha estat present Salvador Fosas, tresorer de la FCPE.

L’acte s’ha iniciat guardant un sentit minut de silenci en memòria de Francisca Ramírez,  mare del directiu i expresident de la GPE Manigua, Martín Cañadas, condol en el que ens sumem també des d’aquest mitjà en aquests durs moments pel Martín i el seu fill també directiu d’aquesta entitat,  Marcel Cañadas.   

Posteriorment ha donat Daniel Bosch com a president de la GPE Manigua la benvinguda als presents i Sergio Fidalgo com a director de l’editorial 23 Perico ha fet la introducció, intervenint els ponents abans mencionats, i tancant l’acte el propi amfitrió Daniel Bosch. Finalment amb un aperitiu, ha conclòs l’acte en el que l’autor Dani Pérez ha signat i dedicat llibres a quants l’han adquirit.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M